Soms zit het mee......
Door: Ingrid de Wit
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
11 Juli 2015 | Nederland, Amsterdam
Eerst wat vooraf ging.
Johan en Janine met de boys waren op Schiphol om mij uit te zwaaien. Na lang in de rij te hebben gestaan om mijn tas te droppen kon ik nog weer even terug om samen met hen te lunchen. Een goede bodem is altijd lekker ...ik blijf vliegtuig voedsel nog altijd smakeloos vinden. Kwart over twaalf dan toch maar richting vliegtuig, niet rekening houdend met de verbouwingen in Schiphol. Ik kwam bij de Gate, ik dacht nog wat een rustige gate...weinig mensen zo vlak voor het boarden.
Toch nog maar even naar toilet een flesje met water vullen. In dat loopje viel mij op dat de slang van de gate iets verder op zat en dat er al grondstuwardessen bij de desks stonden. Wat bleek het was zo rustig omdat iedereen er al in zat. Ze hadden mijn naam nog net niet rondgeroepen...
Ik kwam daar en iedereen kende mijn naam al, Ik dacht: 'Oeps ze hebben me al gemist'. Wat bleek nou... Ik had een upgrade gekregen want achterin het vliegtuig was het te vol. Ik mocht van mijn stoel naar Bussines class!
Luxe reisen met echt eten, onbeperkt drinken en een stoel waarin je echt kunt slapen. Ik voelde me net een kind in een nieuwe speeltuin. De stewardes had het al snel door en vond mijn verbasing best amusant. Ze maken het volgens mij net zo vaak mee dat ze een verbazend persoon hebben zitten.
13 Juli 2015 - 22:05
Wieteke:
Oprecht genoten en propvol aangekomen op de plaats van bestemming? ;-) Enjoy!