beestenboel - Reisverslag uit Saskatchewan Landing, Canada van Ingrid Wit - WaarBenJij.nu beestenboel - Reisverslag uit Saskatchewan Landing, Canada van Ingrid Wit - WaarBenJij.nu

beestenboel

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

22 Juli 2014 | Canada, Saskatchewan Landing

Ik ben nu een week aan het rondreizen met Kim, een vriendin die ik ken uit mijn Nigerianse avontuur . Elke ochtend geeft ze aan welke dieren ze besteld heeft voor de dag. Zo gaf ze voor de eerste dag in de rocky's aangegeven dat ze een beer, rendierachtige en berggeiten zoude zien. En zowaar! Het war ook nog zo. Dag 1: 2 bruine beren, 2 berggeiten, moeder of jong, en twee rendieren. Op dag twee war er geen echte nieuwe bestelling omdat we een hike zouden gaan maken. Beren tijdens een wandeling gr niet echt een leuke ontmoeting. Ze hebben die dag wel twee grote stekelvarkens gezien. Rare beesten die naalden kunnen schieten.
Verder waren er heel veel eekhoorns, prairie honden en 'knabbel en babbels' in de oostelijke rocky's.
Onderweg naar cypress hills en de grass lands gingen de bestellingen meer richting hert en eland. Die hebben ze dan ook veel gezien. In de grasslands national park stond een bison stier netjes voor ons klaar, misschien iets te dichtbij de weg.
Al met al heeft dit goede hoop voor vancouver island waar Fréderique en ik op zoek gaan naar grizzly's, orka's en walvissen.

Ingrid

Dit is de verzamelplaats voor verschillende reisverslagen. Het is ooit begonnen met mijn verslagen over Nigeria. Daar heb ik 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan. Na alle complimenten over de verhalen van toen heb ik besloten al mijn reizen maar te verslaan via deze mogelijkheid. Veel leesplezier.

Actief sinds 16 Aug. 2010