Groeten uit Dutse - Reisverslag uit Dutse, Nigeria van Ingrid Wit - WaarBenJij.nu Groeten uit Dutse - Reisverslag uit Dutse, Nigeria van Ingrid Wit - WaarBenJij.nu

Groeten uit Dutse

Door: geotje

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

17 November 2011 | Nigeria, Dutse

Allereerst moet ik Lawrence en Lucy enorm bedanken voor hun gastvrijheid tijdens de Sallah week. Ik weet dat ze het niet kunnen lezen en zullen lezen maar toch..... Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid in het o zo niet VSO-standaard huis. (de hele dag electriciteit, tv, multimedia player, ac noem maar op)
Lawrence en Lucy hadden een half jaar geleden al gepland dat er maar veel vrijwilligers voor de grote Salla uit genodigd moesten worden. Ze hadden namelijk toen al twee bokjes gekocht. Nee geen lente bokjes maar geitenbokjes. Tijdens Sallah hoor je eigenlijk een ram te slachten maar die waren toch echt iets te duur.
Verder hadden we geluk dat Rachel zich verdiept had in het bereiden van een ram zodat alle vleeseters onder ons erg hebben kunnen genieten. Onder het genot van een biertje (nee nog steeds geen herfst bok, maar Star en Gulder) of een gin-tonic werd er genoeg gegeten en gelachen. Viertien man in een huis waar laat je dat zou je vragen. Nou.... gewoon op de grond, in een hangmat of stapelen in een bed.

• 18 November 2011 - 06:29

Miriam:

Zo jammer dat we nooit naar Dutse zijn geweest! Schijnt inderdaad een fantastisch huis te zijn! Fijn dat je het weer zo naar je zin (lijkt te hebben) hebt.

Succes! xM

Ingrid

Dit is de verzamelplaats voor verschillende reisverslagen. Het is ooit begonnen met mijn verslagen over Nigeria. Daar heb ik 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan. Na alle complimenten over de verhalen van toen heb ik besloten al mijn reizen maar te verslaan via deze mogelijkheid. Veel leesplezier.

Actief sinds 16 Aug. 2010